Mohon Maaf…

Saudara dan saudariku… (halah :D)

Makaci banget udah berkunjung ke blogku dan memberikan komentar di postingan-postingan sebelumnya… Mohon maaf karena untuk sementara, hampir semua blog berbasis wp ga bisa dibuka jadi belum bisa melakukan kunjungan balasan *sok penting* :D, entah apa sebabnya. Bahkan blogku sendiri (begitu pula wp-adminnya) juga ga bisa dibuka… (ini posting via e-mail). Selalu muncul peringatan ‘weighted phrase limit exceeded’.

Dulu udah coba-coba tanya mbah Google dan penjelasan terbaik yang kutemukan via Yahoo answer adalah:

There are certain words or phrases, which carry a weight or a value. These are generally words or phrases that have sexual or violent connotations. For instance the word sex will carry a weight of 5, while rape has a weight of 20. If the sum of all the weights on a page exceeds 120 then we deem that page to be nonviewable and it gets blocked. Certain phrases may have a weight of 200, so that if that phrase or word is anywhere on the page, even once, we will block the page. Weighted phrasing is just one of a number of methods we use to scan the contents of a page. It is the way we catch pages that have never been seen by our system before. Sometimes this will be too strict and block a site such as a newspaper or church because they discuss these topics. The filter cannot determine why the phrase is on the page, only that it is.”
Source(s):
http://www.unknownnews.org/unblock.html

Nah looo… Rasanya sih di blogku ga ada kata-kata ‘berat’ kayak di penjelasan di atas deh… Au ah… Untung dulu sempet nyatet vCard buat posting via e-mail…

Mudah-mudahan bisa segera kembali normal… Amin…

Salam.

Advertisements

8 thoughts on “Mohon Maaf…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s